雅思口语题库话题part2范文汇总休闲娱乐场所leisure facility you would like to have

本期奉上雅思口语话题题库part2范文:休闲娱乐的地方(Describe a leisure facility (cinema, theatre, sports center) you would like to have in your hometown),范文共有3个版本,总有一款适合你,还不速来围观,友情提示:考生应该尽量避免传统的背诵套句或者是模版的口语学习方式,去学习口语范文中地道的词组搭配以及英美人士的思维方式,更加关注词组和逻辑思维两个层面。另外,就是要从扣题角度出发,看优秀范文怎样从扣题的方面来展开口语话题。戳红色文字链接,查看范文详情。

点这里>>>>>史上最全雅思口语话题题库part2高分范文汇总(统统抱走)

雅思口语题库话题part2范文汇总休闲娱乐场所leisure facility you would like to have图1

Describe a leisure facility (cinema, theatre, sports center) you would like to have in your hometown

should say:

Where is it?

Who uses it?

Why people go there?

版本1:雅思口语范文1:观看剧场的舞蹈比赛☜戳左可入

观看剧场的舞蹈比赛,这些比赛让许多孩子和年轻人将有机会展示他们的才华

范文分析:There are many modern facilities in my hometown, but I feel that arts and cultural events have taken a backseat due to the modernization. I have been to the Tagore theater in Chandigarh, where many plays, dance events and other cultural events are organised.I once saw a dance competition there. It was for promoting the traditional dances of India and many students from local schools participated in it. They performed dances from all over India, like Bharatnatyam, Odis i, Hakka, Bhangra and many more such forms of dances.

高分语料:There are many modern facilities in my hometown, but I feel that arts and cultural events have taken a backseat due to the modernization.

I once saw a dance competition there. It was for promoting the traditional dances of India and many students from local schools participated in it.

版本2:雅思口语范文2:北京国家大剧院☜戳左可入

宏伟的北京国家大剧院,表演各种各样的歌剧,交响乐,中国传统戏剧,作者在这里邂逅了自己的女朋友

范文分析:The audiences here are mainly middle-aged individuals, students majoring in music and people who have a deep understanding of melody. Generally speaking, it is not very popular among youngsters. Most people came here because of its top-quality acoustic settings. The floor is supported by ten massive pads. These are constructed from rubber, and so are able to absorb any vibrations from outside and prevent them from affecting the auditorium. The walls are made of several layers of honey-coloured wood. In order to improve the acoustic properties of the auditorium and to amplify the sound, they are not straight, they are curved. The walls also have curtains which can be opened and closed to change the acoustics.

高分语料:In order to improve the acoustic properties of the auditorium and to amplify the sound, they are not straight, they are curved. The walls also have curtains which can be opened and closed to change the acoustics.

版本3:雅思口语范文3:体育中心☜戳左可入

一个拥有开放篮球场、跑道、足球场和其他体育场地的中心在市民中非常受欢迎,主要原因是它将为市民提供方便

范文分析:The center will cater for various needs of different age groups. Some open areas can be used for old people to do square dancing in the evening; the running trails ensure visitors to enjoy a good time jogging in the morning; and young people can do the sports they fancy such as basketball, football, volleyball, and so forth.

高分语料:Some open areas can be used for old people to do square dancing in the evening; the running trails ensure visitors to enjoy a good time jogging in the morning; and young people can do the sports they fancy such as basketball, football, volleyball, and so forth.

更多雅思口语题库话题高分原创范文,随手关注雅思中国网雅思频道,助你雅思口语花式提分,屠鸭更轻松。


文章来源:雅思中国网 http://www.ieltschn.com 
更多资讯可以关注微信公众号:雅思中国网(IELTSIM)。
[AD] 点击此处了解【雅思合集】【学习计划定制】【终生VIP服务】
教你说出高大上的独创答案 6月来临雅思口语新题全攻略
切忌盲目跟读录音
考官是如何判定你在背诵答案的?雅思口语低分原因大解析
2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a person who once moved to live with you