2018雅思口语题库Part2新题:Describe an activity near the sea

本文带来雅思口语part2话题7分原创话题范文之:近海活动(Describe an activity near the sea)

内容有关:如果我有机会去海边,我想做很多活动,我想坐在海边,听听海浪的声音

我喜欢海边的清凉的微风,我也喜欢站在海边,感受海浪的触碰我的脚,我也想在水里走到安全的地方


Describe an activity near the sea

you should say:

What it is

What you should prepare

And explain how you feel about it


雅思口语题库Part2话题参考范文之:Describe an activity near the sea图1


雅思口语part2参考范文:

1.适用人群:全适用

2.主题:在海边做很多事

3.故事线:如果我有机会去海边,我想做很多活动,我想坐在海边,听听海浪的声音。我喜欢海边的清凉的微风,我也喜欢站在海边,感受海浪的触碰我的脚,我也想在水里走到安全的地方.

I belong to Haryana.,It is not a coastal area. If I ever get a chance to visit a sea, I would like to do many activities,I would like to sit near the sea shore and hear the splashing waves.I would enjoy the cool breeze of the sea side,I would also love to stand at the sea shore and feel the waves touch my feet,I would also like to go in the water till it is safe.I don’t know swimming, so I would like to hold hands of my family members or I don’t know swimming, so I would like to hold hands of my family members or my friends, who so ever are with me.I am sure it would be a great experience.I don’t think any special requirements are there for this activity.I would just need a towel and an extra set of clothes, in case I get too wet, I would like to visit with my parents, I am sure it would be fun. My friend visited her relatives in Mumbai last year.She went to the Cali beach.She told me her experiences.She said that all her family members went waist deep in the water. Then they sat at the shore and their clothes dried because of the wind, I would love to spend my vacations in a place near the sea, so that I can get that I would love to spend my vacations in a place near the sea, so that I can get that experience for a few days.



文章来源:雅思中国网 http://www.ieltschn.com 
更多资讯可以关注微信公众号:IELTSIM。
[AD] 点击此处了解【雅思合集】【学习计划定制】【终生VIP服务】
教你说出高大上的独创答案 6月来临雅思口语新题全攻略
切忌盲目跟读录音
考官是如何判定你在背诵答案的?雅思口语低分原因大解析
2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a person who once moved to live with you