2018年7月雅思口语Part 2新题预测:游泳佳地

本文雅思口语新题预测话题:游泳佳地(Describe a good place where people go to swim)。附有口语参考范文,内容有关:游泳馆坐落在我城市的中心,现在很流行,吸引了无数的游客,尤其是在周末。它受欢迎的主要原因是为了方便儿童和成人,因为有两个不同的游泳池,一个浅的是儿童和受训者,另一个是深潜。

2018年5月雅思口语Part 2新题预测:游泳佳地图1

游泳佳地 Describe a good place where people go to swim.

– What is this place?

– Where is it situated?

– Why is it so popular?

雅思口语Part 2范文:游泳佳地

主题:市中心的游泳馆

口语part范文内容:每当我从繁忙的日程中解脱出来的时候,我就会全身心地投入到水里去,因为游泳是我的爱好。“泳池边”,坐落在我城市的中心,现在很流行,吸引了无数的游客,尤其是在周末。它受欢迎的主要原因是为了方便儿童和成人,因为有两个不同的游泳池,一个浅的是儿童和受训者,另一个是深潜。

In my case, I totally dig to dive-in water, whenever I am free from my hectic schedule because swimming is my hobby. My city thrives with a number of places where you can not only enjoy the water sport but also can opt for professional coaching by a veteran, and that too locally. In the neck of my woods, 'The Pool Side', situated at the heart of my city is in vogue these days and attracts a myriad number of visitors, especially on the weekends. The main reason behind its popularity is the convenience for both kids and adults as there are two different pools, one which is shallow is for children and trainees while another one is for deep-diving.That is to say that you can enjoy it even if your family is accompanying you. Actually, last weekend one of my friend who is a technical assistant over there demonstrated to me the cutting edge water purification technology installed in order to prevent the transmission of any communicabledisease;thus,revealing the peculiarity of being light years ahead than others who don't even pay a heed to change the water on a daily basis. And what else, I cannot pay Nelson's eye to theelbow grease of the trainers who make sure that safety measures are not ignored at any cost. Surely, I would love to recommend this awesome place to each one of my city dweller serious about experiencing adventures in a water pool.



文章来源于网络,如有侵权请联系我们,将会在第一时间处理
更多资讯可以关注微信公众号:IELTSIM。
[AD] 点击此处了解【雅思合集】【学习计划定制】【终生VIP服务】
教你说出高大上的独创答案 6月来临雅思口语新题全攻略
切忌盲目跟读录音
考官是如何判定你在背诵答案的?雅思口语低分原因大解析
2016年5月雅思口语part2新题思路详解+范文:Describe a person who once moved to live with you